Питання підвищення вартості проїзду в громадському транспорті розглядатимуть найближчим часом



Як ми вже помітили всі жителі обласного центру, у місті на маршрути не вийшли комунальні автобуси. Це сталося через брак пального та підвищення ціни на нього. Отож, у полтавців виникли припущення щодо неминучого підняття ціни на проїзд.

Ще донедавна у області діяв мораторій на підняття вартості, втім. Вчора він був скасований. Сьогодні журналісти запитали міського голову Олександра Мамая – чи піднімуть ціни на квитки? Ситуацію Олександр Мамай прокоментував так:

- Сьогодні у нас будуть перемовини з перевізниками. Наскільки мені відомо, вчора обласна військова адміністрація скасувала заборону на підняття ціни. Будемо рахувати – у нас для цього є цілий економічний департамент. Що вони вирахують, на таку вартість і будемо виходити. Не виключаємо того, що ціну будемо піднімати, для того, аби автобус їздили. Намагатимемося, аби пенсіонери і надалі їздили безкоштовно.

Про яку саме суму йдеться – поки що невідомо.

- Вони ( перевізники) ще до військових дій запрошували шістнадцять гривень, втім, думаю, це буде набагато менша сума. Але будемо рахувати – сказав Олександр Мамай.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW