На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який вчинив стрілянину на одній із вулиць міста і влучив у собаку



В ході конфлікту підозрюваний вистрелив з травматичної зброї у бік 56-річної жінки. Внаслідок інциденту поранення отримав пес жінки.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Дніпропетровській області. 

9 квітня до поліції надійшло повідомлення про стрілянину по вул. Західна у м. Синельникове. Як встановили поліцейські, 32-річний місцевий житель здійснив постріл у бік потерпілої, та влучив у собаку, яка знаходилася на території домоволодіння. Після чого чоловік з місця злочину втік.

На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи Синельниківського районного управління поліції вилучили пістолет, стріляну гільзу травматичної дії. Вилучені речові докази поліція направила на проведення експертизи.

Проведеними оперативними заходами менш ніж за добу правоохоронці Синельникове затримали зловмисника. 

10 квітня слідчим за погодженням із прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 

Також вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW