Захищаючи Батьківщину від окупантів в бою загинув криворіжець Віктор Оцерклевич



6 квітня 2022 року обірвалося життя капітана, заступника командира механізованого батальйону Збройних сил України, прохідника дільниці №2 шахти «Родіна» Оцерклевича Віктора Ярославовича.

Про це повідомляється на сайті КЗРК.

Віктор Ярославович народився 10 травня 1986 року у Болграді Одеської області. Після закінчення школи працевлаштувався у ТОВ «Стрілець» начальником чергової зміни. Протягом 2004-2010 років проходив строкову службу. 10 листопада 2010-го працевлаштувався на наше підприємство, починав з підземного учня прохідника дільниці №9 шахти «Родіна». Через пів року його було переведено на посаду прохідника дільниці №3. Згодом працював за тією ж професією на 2-й дільниці.

За цей час проявив себе справжнім професіоналом, відповідальним працівником і просто гарною людиною. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Родіна» й підприємства.

Протягом 2015-2016 років Віктор Оцерклевич брав участь в антитерористичній операції на Сході України, захищаючи суверенітет і незалежність держави. У грудні 2016 року уклав контракт про проходження військової служби в лавах Збройних сил України, адже прагнув, щоб в Україні настав мир і спокій, щоб люди були захищені і будували щасливі плани на майбутнє.

У званні капітана ніс службу в механізованому батальйоні Збройних сил України. Вірний військовій присязі в бою за нашу Батьківщину, проявив стійкість і мужність, загинув у Донецької області. Без чоловіка залишилася дружина, без батька – дві доньки.

Керівництво, трудовий колектив акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» щиро поділяє горе родини Віктора Оцерклевича та схиляє голови у великій скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Нехай світлі спогади про нього залишаться у серцях рідних, побратимів, друзів, колег.

Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя.

Вічна слава і пам'ять Герою!

Захищаючи Батьківщину від окупантів в бою загинув криворіжець Віктор Оцерклевич, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW