У Кривому Розі поліцейські вилучили у 26-річної містянки сліп-пакети з канабісом, 11 телефонів та понад 14 тисяч, - ФОТО



У Кривому Розі поліція вилучила у 26-річної місцевої жительки сліп-пакети з канабісом. Наркотичні засоби жінка зберігала з метою подальшого збуту на території міста.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Дніпропетровській області. 

Вчора, 11 квітня, криворізькою поліцією було проведено санкціонований судом обшук за місцем мешкання 26-річної містянки. Під час слідчих заходів правоохоронці вилучили 20 сліп-пакетів з психотропами, 11 мобільних телефонів та понад 14 тисяч гривень, отриманих від збуту наркотичних засобів.

Вилучені речові докази направлено на проведення експертизи. 

Слідчі дії проводили працівники управління боротьби з наркозлочинністю Дніпропетровщини спільно із слідством відділення поліції № 3 Криворізького районного управління поліції, в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW