На Херсонсько-Миколаївському напрямку ворог не полишає спроб посунути свої позиції до кордонів Херсонщини



Триває п’ятдесят четверта доба протистояння мужнього українського народу повномасштабному вторгненню рашистських військ.

Поточна оперативна обстановка на півдні України від Оперативного командування "Південь".

На Херсонсько-Миколаївському напрямку ворог не полишає спроб посунути свої позиції до кордонів Херсонщини, а по Миколаївщині – наносить ракетні удари. Завдяки чіткому реагуванню сил ППО, ракету знищено. По Очакову було відкрито вогонь системами залпового вогню «Ураган» із забороненими міжнародними конвенціями касетними снарядами. Зафіксовано влучання в житлові квартали, жертв серед місцевого населення немає. 

Готуючись до референдуму в Херсоні, ворог підтягує техніку і сили, крім відверто брехливої агітації, планує провокативні обстріли цивільного населення з метою звинувачення Збройних Сил України і створенні негативного іміджу української влади.

Вишукуючи різноманітні способи дискредитації, окупанти активізують диверсійну роботу у визволених з під них місцевостях. Так, нічну спробу прориву диверсійно-розвідувальної групи в тил, нашими підрозділами відбито. Під обстрілом противник відступив.

Корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі продовжує блокувати судноплавство та тиснути загрозами ракетних ударів. Що періодично підтверджується сигналами тривоги.  Висадка десанту не виключена, але мало імовірна.

Сили охорони та оборони півдня гідно й непохитно стоять на захисті регіону.

Нагадуємо, що оборонні споруди та вжиті заходи по узбережжю - є складовими системи захисту нашого регіону від ворога. Будьте свідомі і виважені: не наражайте себе на небезпеку, не поширюйте інформацію, що допомагає ворожим та диверсійним силам.

Разом переможемо!

Слава Україні!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW