Ворог продовжує варварські обстріли мирних територій, - начальник Військової адміністрації Кривого Рогу



Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні повністю контролюється Збройними силами України та Військовою адміністрацією. ЗСУ героїчно захищають наше місто та країну. Лінія бойових зіткнень знаходиться на далекому периметрі в Херсонській області – це 50 км від міста.

Про це повідомив начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Ворог продовжує варварські обстріли мирних територій. Вранці окупанти обстріляли з градів Велику Костромку та Мар'янське. Вдень також тривали обстріли по всьому рубежу оборони – це понад 100 кілометрів фронту. Зеленодольську громаду окупанти за сьогодні обстріляли шість разів. Під удари «Ураганів» знову потрапила Велика Костромка, а також Мала Костромка. Пошкоджено близько десяти будинків мирних жителів, автомобілі, господарські будівлі. Дякувати Богу, жертв немає. Це головне.

Продовжується розмінування територій. За сьогодні було знешкоджено 5 касетних зарядів та 17 некерованих ракетних снарядів. Нагадую всім – з метою безпеки пересуватися можна лише дорогами загального користування між населеними пунктами.

Традиційно, наступні вихідні після Великодня, всі ми їздили на цвинтар на поминальні дні. Але переконливе прохання - у кого є можливість поїхати іншого дня, перенесіть це з вихідних на інші дні, щоб не було масового скупчення. До тих, хто поїде - переконливе прохання дотримуватись порядку, утриматися від розпивання спиртних напоїв і не затримуватись довго. Ми шануємо традиції, але зараз воєнний час.

Зберігаємо спокій та витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW