Не маючи успіхів у попередніх задумах, росіяни продовжують тактику артилерійсько-мінометних обстрілів , - ОК Південь



Сили оборони продовжують ведення бойових дій по зайнятому рубежу на Миколаївщині й Херсонщині. Противник, не маючи успіхів у попередніх задумах, продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів підходів до власних позицій, полишених ним населених пунктів та позицій наших військ.

Поточна оперативна обстановка на Півдні України від представника оперативного командування "Південь".

Протягом ночі під час виконання завдань розвідки черговий безпілотний «Орлан-10» противника влучно вражений нашими воїнами.

Також серед наших влучань – ворожа самохідна гаубиця «Мста-С».

Інші втрати ворога уточнюються.

На окупованих територіях продовжується пресинг населення щодо прийняття новопризначеної влади, підготовки до масштабного святкування 9 Травня. Так, в Каховці ворог навіть запланував проведення параду.

На Одещині з наближенням сумнозвісної дати 2 травня в рамках контрдиверсійної роботи правоохоронцями тільки за одну добу перевірено понад 40 тисяч громадян та близько 30 тисяч автомобілів з метою виявлення диверсантів, мародерів та інших зловмисників, а також попередження переміщення заборонених предметів. Також правоохоронці виявили 22 порушника комендантської години.

В прикордонних районах, зокрема й вздовж Придністров’я обстановка стабільна й контрольована силами оборони.

Корабельне угруповання чорноморського флоту рашистів зберігає загрозу ракетних ударів з моря.

Зберігайте спокій і витримку, дотримуйтесь заходів безпеки, утримуйтесь від пікніків та масових заходів, зокрема в районі узбережжя, не довіряйте ворожій пропаганді, будьте пильними і не давайте шансу колаборантам втілити диверсійні задуми.

Тільки разом переможемо, бо наша сила в єдності!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW