Сьогоднішня ніч на всій території Дніпропетровщини пройшла мирно, - заступник керівника ради оборони області



Сімдесят перша доба повномасштабної війни. Інформую щодо ситуації на Дніпропетровщині.

Після вчорашнього обстрілу Великомихайлівської громади, внаслідок якого було частково пошкоджено 25 житлових будинків, будівлю школи, дитсадка, сільського клубу та магазину, надвечір ворог випустив ще дві ракети по Дніпру, - повідомив голова Дніпропетровської обласної ради, заступник керівника ради оборони області Микола Лукашук.

Одна влучила в об‘єкт транспортної інфраструктури, пошкодивши контактну мережу. Другу ракету вдалося збити нашим силам ППО. В обох випадках минулося без загиблих та постраждалих. 

Станом на цю хвилину в області все спокійно. Сьогоднішня ніч на всій території Дніпропетровщини пройшла мирно. В тому числі в Синельниківському та Криворізькому районах.

Днями дві громади області було включено до переліку територій, які постраждали внаслідок бойових дій: це Широківська та Зеленодольська ТГ у Криворізькому районі. Нині ж ворог почав дедалі частіше обстрілювати і територію Синельниківського району. З огляду на це обласна рада планує подати клопотання, щоб внести до цього переліку територій Покровську, Великомихайлівську та інші громади Синельниківського району, які межують із зоною бойових дій. Це дасть змогу тим мешканцям громад, які хочуть виїхати, отримати статус ВПО та оформити виплати від держави.

Наразі ситуація на Херсонському, Миколаївському, Донецькому, Харківському напрямках під повним контролем ЗСУ. 

Українці не складуть зброю до самої Перемоги. Нашої Перемоги

Тихого нам всім дня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW