Поліцейські затримали 23-річного криворіжця, якого підозрюють у збуті наркотиків, - ФОТО



У Кривому Розі поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у збуті наркотиків. 23-річний місцевий житель збував наркотичні та психотропні речовини на території міста шляхом закладок, також «із рук в руки».

Про це повідомляє ГУ НП в Дніпропетровській області.

Сьогодні, 5 травня, за участю поліцейських полку поліції особливого призначення проведено обшук за місцем мешкання наркозбувача. В результаті слідчих заходів правоохоронці вилучили сліп-пакети з речовиною рослинного походження, які чоловік зберігав для подальшого збуту. Також виявлено та вилучено сліп-пакет з наркотичною речовиною «гашиш», пігулки до складу яких входить псевдоефедрин, та понад 26 тисяч гривень.

Вилучені речові докази направлено на проведення експертизи. За результатами дослідження фігуранту буде повідомлено про підозру.

Слідчі дії проводилися працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області за участю слідчого відділення поліції № 7 Криворізького районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокурора Криворізької південної окружної прокуратури, в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Триває слідство. Проводяться подальші заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до злочинної діяльності.

Поліцейські затримали 23-річного криворіжця, якого підозрюють у збуті наркотиків, - ФОТО, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW