російські окупанти планують повернути Херсонщині герб часів російської імперії



Загарбники планують повернути Херсонщині герб часів російської імперії.

Про це повідомила уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова

Вперед до часів російської імперії! Загарбники тягнуть захоплені українські території у минуле прискореними темпами.

Для «максимальної інтеграції» до складу рф, окупанти планують повернути Херсонській області герб часів перебування регіону у складі російської імперії та надати її мешканцям право на отримання російського громадянства.

Крім того, на захоплених землях загарбники намагаються запровадити розрахунки у рублях, а також відновити залізничне сполучення з тимчасово окупованим Кримом.

Незгодних з «прискореною інтеграцією» мешканців Херсонщини росіяни катують у підвалах. 

У Херсоні, селищі Новоолексіївка, місті Генічеську окупаційні «адміністрації» або військові рф складають списки активістів, які брали участь у громадянській блокаді Криму у 2015 році, або тих, хто служив в АТО. 

До них приходять додому та забирають під дулами автоматів.

Наразі 500 осіб перебувають у катівнях, облаштованих рашистами в Херсонській області та піддаються жорстоким тортурам з боку окупантів.

Такі дії російських загарбників на тимчасово окупованих територіях – це воєнний злочин, визначений Статутом Міжнародного військового трибуналу та Римським статутом Міжнародного кримінального суду, та порушення норм Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW