У Кривому Розі провели брифінг «Save the military of Mariupol»: Ми хочемо допомогти Героям, які з останніх сил тримаються, на маленькому клаптику свободи заводу «Азовсталь», - ФОТО, ВІДЕО



Рідні військовослужбовців, які знаходяться в заблокованому Маріуполі, провели у Кривому Розі брифінг «Save the military of Mariupol», щоб привернути увагу місцевої та державної влади, яка має вплив на міжнародні організації, світових лідерів, для залучення всіх можливих інстанцій до організації евакуації захисників Маріуполя. Серед військових, заблокованих в бомбосховищах «Азовсталі» багато криворіжців, вони потребують нашої допомоги.

Про це повідомляє 0564.ua.

Звернення рідних криворізьких військовослужбовців, які знаходяться в заблокованому Маріуполі: 

Вже більше двох місяців наші військові боронять Маріуполь, "Азовсталь" і цивільних, які перебувають у бомбосховищах під землею. Ворог прорвався на завод, зв'язку з війсковими майже не має, а на території  йдуть важкі бої. Зараз, як ніколи, важливо зробити все можливе, щоб допомогти нашим захисникам.

Маріуполь - біль у серці кожного українця. Місто, яке одним з перших прийняло на себе удар сил, які переважають у кілька разів. Наші хлопці не тільки мужньо захищали місто і його жителів, а й допомагали цивільним вижити у нелюдських умовах, вони і зараз, не маючи, що їсти самі, продовжують віддавати жінкам і дітям свою їжу, знаходять воду, намагаються лікувати поранених, але є такі тяжкі, що просто помирають в муках, без антибіотиків і знеболювальних.

Ми хочемо допомогти Героям, які з останніх сил тримаються, на маленькому клаптику свободи заводу «Азовсталь», відстоюють наші цінності і віддають свої життя. Тому рідні військових та просто небайдужі люди, хочуть привернути якнайбільше уваги, звернутись до всіх, прохаючи максимального поширення та розголосу.

росіяни вбивають і знищують всіх без винятку, для них не має ніяких правил ведення війни, вони вбивать дітей, обстрілюють лікарні, роддоми, коли там знаходяться вагітні та немовлята, швидкі з тяжкопораненими, вчора була обстріляна машина з хлопцями, які допомагали в евакуації цивільних, на жаль, є загиблі( І тому ми розуміємо, що для наших військових не зроблять зеленого коридору і евакуювати їх набагато важче, ніж цивільних). Допомагаючи людям вибратися з пекла і дібратися до евакуаційних автобусів, українські захисники не мають змоги вибратися самі.

Наші Герої опинилися в полоні у звірів без будь-якого почуття людяності і їх потрібно рятувати, вони вже всі потребують медичної допомоги. Є міжнародні конвенції, є правила ведення війни, є організації, які створені, щоб за цим слідкувати і не допускати воєнних злочинів.

Тому ми зараз тут, щоб нас почули, побачили, щоб не могли ігнорувати цю ситуацію. Ми звертаємося до всіх світових організацій, світових лідерів, дипломатів, знаменитостей, журналістів, волонтерів, які можуть допомогти, кожна людина, кожен голос зараз має значення. Підтирмайте, дайте розголос, хай почує весь світ саме зараз, тому що саме зараз рахунок для наших хлопців ведеться на хвилини. Вони рятують наші життя, тож врятуймо їх!  Save the military of Mariupol

Рідні військовослужбовців підтримують петицію і попросили всіх її підписати. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW