"Їхав в цю пилюку": водій розповів про момент ракетного обстрілу мосту у Дніпрі



4 травня росія намагалася завдати ракетного удару по одному із інфраструктурних об'єктів в Дніпрі. Ворожий снаряд приземлився повз ціль, по якій на той момент їхало багато людей. Вони були в 20 метрах від жахливої трагедії, і дякують Богу та ПВО за те, що все обійшлося. Та пережиті відчуття нагадують про себе і досі. Які саме, сайту 056 розповів таксист служби BOLT Олександр, який в той момент рухався по мосту.

"Був вихлоп, дим і пил. І дим збоку пішов, не на самому мосту. В цю пилюку я поїхав прямо, як і їхав. Ні, щоб розвернутися і об'їхати... Я нічого не зрозумів в ту мить. Але очевидно було, що щось трапилось, тим більше сирена гуділа.

Взагалі я вихлоп погано чув. В машині ж як їдеш, ямки "гуп-гуп". Як раз віз дівчину на Островського. Вона одразу: "Ви чули? Ви чули?".

Страшнувато стало, коли зрозумів, що щось прилетіло. Було видно, що ракета упала на березі, неподалік від мосту, метрів 15-20", - розповів він.

Сам міст не зазнав значних руйнувань, а дрібні - на другий день полагодили. Олександр продовжує по ньому їздити, як і раніше. Адже він надіється на краще і вірить в долю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Філатов висловився про замах на Амурський міст.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW