Не зійшлися у політичних поглядах: одесит накинувся з ножем на чоловіка матері,- ФОТО, ВІДЕО



В Одесі правоохоронці затримали 41-річного містянина за підозрою в спричиненні тяжких тілесних ушкоджень чоловіку своєї матері. Правопорушник накинувся з ножем на 38-річного родича, коли вони за хмільним столом не зійшлися у політичних поглядах.

Повідомило Одеське районне управління поліції № 1 

Подія сталась в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Героїв оборони Одеси. Потерпілий, поранений в живіт та грудну клітку, вибіг на вулицю. Співробітники територіального відділу поліції, які патрулювали Суворовський район міста, виявили його в непритомному стані біля однієї з зупинок громадського транспорту на проспекті Добровольського і викликали «швидку».

Особу та місце знаходження зловмисника протягом години встановили оперативники. Його затримали на місці скоєння злочину. Своєї провини чоловік заперечувати не став.

Поліцейські вилучили з місця події речові докази, а фігуранту під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури м. Одеси повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Одесит затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. За умисне тяжке тілесне ушкодження йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW