На Півдні України ситуація залишається стабільно-напруженою, - Міноборони



На Півдні України ситуація залишається стабільно напруженою, ворог продовжує триматися на зайнятому рубежі без створення нових ударних угруповань і спроб просунутись на захід. Натомість вкриває реактивними системами залпового вогню Миколаїв і передмістя.

Як повідомляє ОК “Південь”, по Одещині противник продовжує здійснювати повітряну розвідку за допомогою БПЛА. Влучним ураженням протиповітряної оборони черговий Орлан-10 безславно пішов на дно моря.

“Тим часом ранковий ракетний удар по Одеській області нанесено 4 ракетами типу "Онікс" з ракетного комплексу "Бастіон" в ТОТ Криму. Окупанти продовжують нищити об'єкти інфраструктури області та здійснювати психологічний тиск на цивільне населення”, - сказано у повідомленні.

Також на окупованих територіях Херсонщини й Миколаївщини в День Перемоги рашисти намагаються просувати ідею єдності із ними, братерства і наслідування перекрученої ними ж історії.

"Для картинки з Криму завезено так званих активістів. Жителі Херсонщини та Миколаївщини, які опинилися під тимчасовою владою рашистів та їх колаборантів, непохитні у своєму прагненні жити у вільній незалежній Україні. Вони не сприймають вмовляння, їх не переконують залякування, вони здатні силою духу зупиняти важку техніку і підіймають прапор України над головою розгублених ворогів”, - додали у Мінобороні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW