У Львові евакуйованим песикам шукають господарів, - ФОТО



У Львові евакуйовані з "гарячих" точок тварини чекають на нових господарів. 

Як повідомила у коментарі журналістці 032.ua львівська волонтерка Домівки врятованих тварин Юлія Климович, від початку війни до міста Лева почали активно привозити тварин, які знаходилися у зоні бойових дій.

Чотирилапі втратили свій дім та своїх господарів, тепер вони чекають на вашу допомогу. Перегляньте фото, може серед них ви собі знайдете нового друга та члена родини. 

У Львові шукають господарів для евакуйованих песиків
Фото - Юлія КлимовичУ Львові шукають господарів для евакуйованих песиків
Фото - Юлія Климович

"Усі тваринки контакті та готові до нової сім'ї. Усі небайдужі можуть прийти та погуляти з песиками о 10:00 та о 16:00. Також охочі можуть приносити з собою корм та смаколики для тварин", - розповіла волонтерка. 

Довідково. Домівка врятованих тварин розташована у Львові на вулиці Довбуша,24. Прийти можна щодня з 10:00 до 18:00. Якщо бажаєте взяти тваринку, то з собою необхідно мати паспорт чи водійське посвідчення. 

У Львові шукають господарів для евакуйованих песиківУ Львові шукають господарів для евакуйованих песиківУ Львові шукають господарів для евакуйованих песиківУ Львові шукають господарів для евакуйованих песиківУ Львові шукають господарів для евакуйованих песиків

Читайте також: Мешканців Львівщини закликають допомагати Домівці врятованих тварин



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW