Обстріл колони авто із загиблими людьми на Харківщині: поліція знайшла залишки трупу розшукуваної дівчини, - ФОТО



Рашисти обстріляли колону авто з мирними мешканцями у Харківській області.

4 травня в поліцію поступила інформація про втрату зв’язку із людьми, які рухалися колоною з 15 авто близько селища міського типу Старого Салтіва у напрямку Харкова з метою виїхати на територію, підконтрольну Збройним силам України. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

Раніше ми писали, що на Харківщині окупанти відкрили вогонь по колоні автомобілів з мирними мешканцями, загинули чотири людини.

За словами Сергія Болвінова, через бойові дії дістатися місця руху колони не було можливим.

«Місце знаходження колони було встановлено 6 травня. Прибувши на місце, слідчі виявили розбитий ворожий танк, а в 150-ти метрах від нього в напрямку колони два обгорілі трупи з залишками військової форми РФ. Ще через 300 метрів від них - 6 авто із отворами від куль та уламків. В автомобілях знайдено 4 трупи, попередньо - учасники евакуаційної колони. Наразі ідентифікувати всі трупи не є можливим через їх стан. Слідчими проведено всі необхідні слідчі дії із фіксацією кожної деталі. Окремо хочу додати про дівчину, яку шукали через соціальні мережі, Раєцьку Софію. Нажаль, в автомобілі, в якому вона знаходилась, знайдені залишки трупу та кулон, на який посилаються рідні. Зареєстроване кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством) Кримінального кодексу України. Переконаний, що військові злочинці будуть покарані», - сказав начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області.

Нагадаємо, що голова ХОВА Олег Синєгубов розповів, які військові злочини вчиняють росіяни проти жителів окупованих територій Харківської області. Детальніше про це читайте тут.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW