Командир морпіхів потрапив у полон після виходу з "Азовмашу", - ЗМІ



Командир 36-ї бригади українських морських піхотинців Володимир Баранюк та начальник штабу Дмитро Кормянков потрапили в полон при виході із заводу "Азовмаш" у Маріуполі у квітні і "дали свідчення".

Про це пише російський пропагандистський ресурс "РИА Новости", передає "Українська правда".

За твердженням російських пропагандистів, "вищий командний склад 36-ї бригади морської піхоти українських військ – командир бригади, герой України полковник Володимир Баранюк та начштабу полковник Дмитро Кормянков – опинилися в полоні після спроби вийти із заводу "Азовмаш" (північний захід) Азовстали") і вже дали свідчення про обставини їх захоплення та ведення ними бойових дій у Маріуполі".

Факт потрапляння в полон Баранюка підтвердили співрозмовники "Української правди" серед українських захисників у Маріуполі.

Нагадаємо, що 12 квітня в Маріуполі кілька сотень морських піхотинців змогли прорватися з меткомбінату імені Ілліча на завод "Азовсталь", де перебував полк "Азов". Але, як з'ясувалося, інша частина бригади морських піхотинців потрапила в полон.

Морпіхів на "Азовсталі" очолює Сергій Волинський ("Волина").

Захисники Маріуполя досі перебувають у підземеллях "Азовсталі". За останній тиждень звідти вдалося евакуювати жінок, дітей та літніх людей. Наступним кроком влада сподівається евакуювати з заводу медиків та поранених.

Читайте також: 

У Маріуполі оточені морпіхи змогли об'єднатися з "Азовом"

Підчас евакуації загинули троє "азовців". С "Азовсталі" вивезли усіх цивільних, - Верещук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW