Так воювати не можна: ветерани Другої світової звернулись до путіна і готові стати на коліна, - ВІДЕО



Київські ветерани Другої світової війни закликали президента рф путіна дати можливість вийти з блокади українським солдатам та цивільним особам, які знаходяться в нелюдських умовах на "Азовсталі" у Маріуполі. Вони шоковані, що росіяни, які воювали пліч-о-пліч з українцями проти нацистської Німеччини, сьогодні прийшли в мирну Україну і вбивають дітей та жінок, руйнують, те, що відновлювали разом.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на УП.

  • "Логіка Гітлера була зрозуміла, він хотів знищити всі нації. Навіщо ви напали на нас, незрозуміло. Ми нічого не просили і не нав'язували вам своїх порядків У тебе є своя росія, там і хазяйнуй", - заявила Олександра Романчикова.
  • "Війна – це знищення народу. Особливо зараз. Ця команда путіна. Так же не робиться. Навіщо ж ти знущаєшся з народу? Випустіть гарнізон із Маріуполя, будь ласка. Випустіть їх. Просимо вжити відповідних заходів для звільнення і військових, і цивільних, які перебувають на сьогодні у місті Маріуполь", - закликав Олексій Ткаченко.
  • "Я знаю, що в Маріуполі робиться. Я постійно стежу за цим. Але зараз це нікудишня війна. Потрібно припинити цю бійню", - сказав Петро Цибеко;
  • "Воїни передають своє трагічне положення, але не здаються. Вони ні за що не здадуться. Це люди живі, люди у яких нема руки, чи ноги, поранені, сидять без допомоги медичної. Я готова стати навколюшки, аби їх звідтіля випустили".

"Ми захистили у 41-45 році від страшного лиходія. Не будьте ж ви таким же лиходієм. Станьте людиною. Випустіть заради нашої перемоги, яку ми кували також", – кажуть ветерани.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW