У травні понад 155 тис родин Дніпропетровщини отримають соціальну допомогу від держави



На Дніпропетровщині понад 155 тис родин отримають державну соціальну допомогу. Зокрема – малозабезпечені та багатодітні сім’ї.

Про це під час брифінгу розповіла заступниця начальника управління департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Олександра Довидовська.

«Дніпропетровщина отримала з держбюджету понад 506,5 млн грн – 100% від потреби. Це кошти на виплату усіх видів соціальних допомог за травень. А ще готівкових пільг та житлових субсидій за квітень. Гроші вже перерахували мешканцям області на банківські рахунки та почали виплачувати через «Укрпошту», – сказала Олександра Довидовська.

Державну соціальну допомогу отримають 155,5 тис родин, додала вона. Зокрема, майже 57 тис сімей з дитиною до 3 років, майже 31 тис дорослих та дітей з інвалідністю, 14,9 тис малозабезпечених та 12,8 багатодітних родин. Допомогу на дітей-сиріт – 4,7 тис опікунів та батьків-вихователей.

Пільги на оплату житлово-комунальних послуг готівкою передбачили для 18,2 тис мешканців області. Понад 50 тис будуть забезпечені пільгами у безготівковій формі. Більш ніж 174 тис домоволодінь отримають житлову субсидію.

Читайте також:Для потреб ЗСУ: у Новомосковську волонтери опановували методику фарбування тканин різними барвниками



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW