Представники Ради Європи познайомилися із життям переселенців на Буковині



81-річна пані Зінаїда із Донеччини вже місяць перебуває на Буковині. Разом із сотнею таких же переселенців жінка мешкає у одній із шкіл Чернівців, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua

У спортзалах тут облаштували спальні місця, є також душ, кімната відпочинку. Людей годують. Про свій побут пані Зінаїда розповіла представникам Комітету Парламентської асамблеї Ради Європи з питань міграції, біженців і переміщених осіб Татьяні Термачіч та П’єру-Алену Фрідезі, котрі перебували у нашому краї із робочим візитом. 

Окрім школи, вони ознайомилися також із роботою Гуманітарного штабу Буковини та подивилися, як допомагають переселенцям доброчинці із організації Remar S.O.S. 

«Ми раді, що приїхали та змогли на власні очі побачити ситуацію в Україні. Розуміємо, що потреби вашої країни в цій війні надзвичайно великі. Ідеться не лише про зброю, а й про гуманітарну допомогу», – зауважила Татьяна Термачіч.

За результатами візиту представники Ради Європи повинні сформувати звіт щодо потреб переселенців в Україні та представити його колегам.

Представники Ради Європи познайомилися із життям переселенців на Буковині, фото-1

Читайте також:У зв'язку з провокаціями, протягом 7-9 травня, поліція Буковини, закликає мешканців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

рашисти втрачають в боях найсучаснішу техніку, яку замінити буде складно через санкції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW