У Сумах свої хіти під гітару виконав гурт "Без обмежень"



Концерт відбувався на сходах театру ім. Щепкіна. Напередодні гурт відвідав також Тростянець з Охтиркою. За словами фронтмена гурту Сергія Танчинця, своєю музикою вони хочуть підтримати українські міста, які зазнали агресії від Росії. Наразі музиканти відіграли понад 20 концертів у звільнених від військових РФ містах, пише Суспільне.

Більше сотні охтирчан 4 травня зібралися на майданчику міського центру культури і дозвілля, аби послухати популярні пісні від українського гурту "Без обмежень". У репертуарі: Зорі запалали", “Без неї ніяк”, “Буду з тобою”, "Листопад" та пісня "Вільні люди".

У Сумах свої хіти під гітару виконав гурт "Без обмежень", фото-1

м. Охтирка, Фото: Суспільне Суми

А от охтирчанка Катерина Яковлєва виступ улюбленого гурту у рідному місті пропустила. Тож, одразу приїхала до Сум, дізнавшись, що тут музиканти гратимуть на сходах театру ім. Щепкіна. "Я все покинула і приїхала", – поділилася жінка.

У Сумах свої хіти під гітару виконав гурт "Без обмежень", фото-2

м. Суми. Фото: Суспільне Суми

Фронтмен гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець розповідає – спочатку акустичні концерти грали для військових. Далі вирішили їздити містами, які зазнали агресії з боку Росії. Говорить, таким чином хоча б на пів години відволікають людей від новин про війну.

"Це не говорить про те, що потрібно викинути розуміння війни. Його потрібно завжди тримати в собі, бути на сторожі, захищати державу, робити усе можливе, аби допомогти ЗСУ. Але інколи потрібно нагадати самим собі, за що ми воюємо. За рідних, близьких, за наше з вами українське вільне життя", – додав артист.

У Сумах свої хіти під гітару виконав гурт "Без обмежень", фото-3

м. Суми. Фото: Суспільне Суми

Музиканти у рамках туру вже зіграли понад 20 акустичних концертів у різних містах України.

Автори – Христина Довбня та Сергій Шаповалов



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW