У Запоріжжі волонтери готують тушонку для військових, - ФОТОРЕПОРТАЖ



У Запоріжжі волонтери організували підприємство з виготовлення тушонки. Назвали його "Козацька їжа". Кажуть, що за час війни вже встигли нагодувати цілу дивізію.

Як виготовляють тушонку - дивіться в репортажі 061.

Коли почалась війна Андрій разом із друзями вирішили, що будуть робити щось корисне для військових. Вирішили, що це щось - тушонка. У хлопців був один автоклав – це повністю герметична конструкція, за допомогою якої здійснюється консервація м'яса. Запропонували свої послуги волонтерам, ті почали допомагати з сировиною та банками. Так з'явилась "Козацька їжа". Потім небайдужі люди почали допомагати і команда купила ще 4 автоклава.

"За два місяця війни дивізію вже нагодували. Якщо є бажання допомогти, то робота знайдеться завжди. Ми раді всім", - говорить Андрій.

У Запоріжжі волонтери готують тушонку для військових, - ФОТОРЕПОРТАЖ , фото-1

На невеликому умовному підприємстві хлопцям допомагають 5 хлопців та дівчат, вони студенти-спортсмени з команди з академічного веслування.

"Вирішили допомогти, бо зараз це потрібно. Ми разом з нашими тренерами волонтеримо. Звичайно тушонку не вміємо робити, але тут робота знайдеться для кожного", - ділиться Ксенія.

Волонтери кажуть, що будуть готувати стільки, скільки потрібно. Вони вірять, що Україна переможе і кожен має робити для цього, що вміє. За словами Андрія, потрібно щось робити, не можна сидіти просто так і чогось чекати.

Як раніше писав 061, в Бердянську російські окупанти забороняють волонтерам надавати гуманітарну допомогу містянам.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW