Шарік здувся: іспанські правоохоронці затримали інформаційного колаборанта Анатолія Шарія, - ВІДЕО



Правоохоронці Іспанії затримали проросійського блогера Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює у державній зраді. 

Про це повідомила пресслужба СБ України. 

Вчора, 4 травня, правоохоронні органи Іспанії затримали Анатолія Шарія. В СБУ повідомили, що це стало можливим завдяки тісній взаємодії з Офісом генерального прокурора, міжнародними партнерами та у результаті багаторівневої спецоперації українських правоохоронців.

"Це затримання - чергове свідчення того, що кожен зрадник України рано чи пізно отримає заслужене покарання, це є невідворотним", - підкреслили в СБУ. 

Нагадаємо, що українська спецслужба підозрює Шарія у вчиненні злочинів, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України:

  • ст. 111 (державна зрада)
  • ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками).

Слідчі СБУ повідомляють, що проросійський блогер здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері.

"Є підстави вважати, що Анатолій Шарій діяв на замовлення іноземних структур", - зазначають у відомтсві. 

Докази слідства підтверджені низкою експертних досліджень, які встановили, що в інтерв’ю та виступах А. Шарія наявні факти його підривної діяльності проти України.

Також нагадаємо, що зраднику минулого року йому було оголошено про підозру.

Наразі продовжуються всі необхідні слідчо-оперативні заходи для того, щоб інформаційний колаборант відповідав за свої дії перед законом.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW