Смерть путіна на операційному столі



Смерть президента РФ Путіна на операційному столі може бути “найневиннішим сценарієм” для припинення війни та зміни влади в Кремлі. Чутки про те, що диктатор хворий на рак, з’являються вже багато років. Вже незабаром, за версією ЗМІ, Путіну нібито доведеться терміново “лягти під ніж”. Про ймовірну смерть президента РФ в інтерв’ю сказав російський журналіст і політичний діяч Андрій Піонтковський, повідомляють Патріоти України.

Публіцист зазначив, що вже 10 років він чує про можливу онкологію у Путіна. За словами Піонтковського, зараз диктатор дійсно має поганий вигляд, він постійно тримається за стіл, дивно поводиться і здається “зацькованим дідком”.

Якби Путін помер, то у РФ змогли б організувати зміну влади. Російські мільярдери намагалися б виправити ситуацію і закінчити війну. “Я два сценарії бачу поведінки системи. Один такий, назвемо його, двадцятий з’їзд. Незабаром після того, як Путін помер на операційному столі, нам оголосять, що ось злочинна група Патрушева-Путіна інтригами захопила керівництво в партії “Єдина Росія” і державі. І завдала величезної непоправної шкоди традиційній братській дружбі українського і російського народів”, – розповів публіцист.

Все має вирішитися 9 травня, вважає Піонтковський. За словами журналіста, у РФ повинні бути прийняті незворотні рішення. Кремль повинен провести “двадцятий з’їзд” або ж укладати новий Брестський мирний договір.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW