2 педагоги з Кривого Рогу змагатимуться за звання кращого вчителя країни



На Дніпропетровщині підбили підсумки першого етапу щорічного конкурсу «Вчитель року-2022». Визначили переможців регіонального відбору. За перемогу на всеукраїнському рівні змагатимуться 4 педагоги області.

Про це повідомили під час брифінгу в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«У регіональному етапі конкурсу взяли участь 140 педагогів з різних куточків Дніпропетровщини. Вони змагалися у чотирьох номінаціях. Переможців визначило фахове журі», – розповів ректор Дніпровської академії неперервної освіти Віктор Сиченко. 

Переможцями конкурсу стали вчителька біології дніпровської школи №148 Ольга Рогожнікова, вчителька інформатики Криворізького природничо-наукового ліцею Світлана Медведєва, вчителька музичного мистецтва павлоградської школи №9 Валерія Полюхович та вчителька правознавства криворізької школи №120 Оксана Малюк.

Вони отримали дипломи, 10 тис грн премії та «путівки» на всеукраїнський етап змагань. Його проведуть після завершення воєнного стану.

«Конкурс проходив в очно-дистанційній формі. На учасників чекала низка випробувань. Вони мали підготувати майстер-клас, методичний практикум, практичну або творчу роботу, тестування, фрагменти очного та дистанційного уроків», – додав Віктор Сиченко.

Цьогоріч найбільше учасників було у номінації «Інформатика» – 63, додав він. Також долучилися 44 вчителя біології, 19 – правознавства, 14 – мистецтва. У фінал пройшли по 5 педагогів з кожної номінації.

Конкурс «Вчитель року» проходить на Дніпропетровщині з 1995 року. Його мета – підтримати творчу працю вчителів, підвищити їхню професійну майстерність та популяризувати педагогічні здобутки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW