Мільйон переглядів у Tik Tok: патріотичний ролик школярів з Тернопільщини підкорив мережу



Патріотичний відеоролик учнів та колективу Чортківської школи №7 набрав 1 000 600 тисяч переглядів у Тік-Ток. Про це Суспільному повідомила педагогиня, організаторка цього освітнього закладу Христина Глухан.

За її словами, ролик "Тому що я – Україна!" знімали для Всеукраїнського фестивалю "Ватра". Ідею розробили разом із чортківською хореографинею Наталею Пашко.

"Ми намагалися показати, яким було мирне життя в Україні та яким воно стало у час війни, коли довкола знищують наші міста та села, вбивають дорослих і дітей. Наш головний меседж, який ми хотіли донести до глядачів, що Україна переможе і стане процвітаючою щасливою державою", – каже Христина Глухан.

Знімали відеоролик двома смартфонами на території школи. Тривали зйомки близько трьох годин. Відзнятий матеріал – 150 відеофрагментів хронометражем 6 годин. У зйомках задіяли 15 школярів 7-10 класів.

"У соцмережах: Фейсбуці, Інстаграмі, Ютубі, Тік-Ток ролик запостили 28 квітня. І були вражені цією кількістю переглядів та вподобайок всього за кілька днів. Така підтримка нас дуже мотивує. І хоча ролик знімали для конкурсу, для нас головне не перемога у ньому, а перемога України у цій війні", – розповіла Христина Глухан.

Костюми для зйомок відеоролика діти готували самостійно, деякі надав місцевий будинок культури.

За словами Христини Глухан, у травні школярі планують провести патріотичний марафон та відзняти відео, як діти читають сучасну українську поезію. А після перемоги організують патріотичний флешмоб.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW