У Чернівцях відбудеться форум для підприємців та бізнесменів, що зветься «RE:Локація»



У Чернівцях відбудеться форум для підприємців та бізнесменів, що зветься  «RE:Локація». Його мета – налагодження комунікації між бізнес-спільнотою та владою, пошук дієвих інструментів для підтримки бізнесу. 

У форумі візьмуть участь представники центральних та місцевих органів влади, бізнес-асоціацій та об’єднань, економічні експерти, підприємці-переселенці, керівники місцевих підприємств. 

Програмою передбачено дві панельні дискусії, під час яких будуть обговорені питання відновлення економіки, залучення інвестицій, міжнародного партнерства, податкової політики, кредитування бізнесу, гуманітарної та соціальної складової процесу релокації. 

Програма форуму та реєстрація для участі – www.relocation.cv.ua. Про точний час та місце повідомимо після обов’язкової реєстрації.

Організатори форуму: Чернівецька міська рада, Чернівецька обласна рада, Офіс Релокації, Український інститут політики, Центр Європейських транскордонних ініціатив.

Читайте також: Уряд спрощує реєстрацію в Державній службі зайнятості українців, які втратили роботу під час дії воєнного стану

В Україні відновили купівлю-продаж нерухомості, але з певними обмеженнями



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW