У Львові перейшли на автономну подачу води після ракетних обстрілів



У Львові заздалегідь готувалися до життя в умовах надзвичайної ситуації.

3 травня ввечері у Львові після ракетних обстрілів "Львівводоканал" оперативно перевів знеструмлені насосні станції на автономні джерела живлення. Про це зазначили у пресслужбі Львівської міськради. 

Відтак, у Шевченківському районі міста водопостачання було відновлено вже через пів години. Подачу води для мешканців частини Залізничного району відновили через годину. Це стало можливим завдяки тому, що місто заздалегідь готувалося до життя в умовах надзвичайної ситуації. Фахівці працювали, зокрема, над механізмом автономної подачі води.

"Вчора наші насосні підстанції тимчасово залишилися без електропостачання і нам довелося переводити їх на автономне джерело живлення. Ми не могли б цього зробити, якби не підготувалися заздалегідь. Ми щиро дякуємо ізраїльському народу, який передавав нам необхідне обладнання. Ця допомога рятує життя", - зазначили у "Львівводоканалі".

Нагадаємо, 3 травня росіяни нанесли ракетний удар по Львову. Кілька вибухів пролунали в різних частинах міста. Внаслідок цього було пошкоджено три електропідстанції та дві насосні підстанції. 

Читайте також: Як знайти найближче укриття у Львові: посилання

Фото на головній умовне, автор: Андрій Дідух



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW