" Середа в Україні утримуватиме нещодавні градуси"



Протягом дня у середу  передбачається +14+17, тепліше, до легенького літа, буде на Сході та Півдні України, +17+22 градуси. Про це у своєму метеоблозі пише синоптикиня Наталка Діденко. Також вона інформує: 

- Дещо свіжішим виявиться повітря у північних та північно-східних областях, +12+16 градусів. Ночі все ж - холодні, найближчої передбачається +5+9 градусів. А ось парочка наступних ночей побудуть ще й із невеликими заморозками у більшості областей України, окрім південної частини. Атмосферний фронт проходитиме завтра територією України і принесе, не зважаючи на воєнну термінологію - фронт, зовсім мирні дощ та подекуди грозу у центральні, західні області, на Харківщину, Одещину та Миколаївщину. Гроза може викликати додатковий стрес від звуку грому - зважайте на прогноз погоди! На Півночі істотні опади - навряд, максимум якісь кілька крапель. На південному сході України переважатиме суха погода. У центральних областях 4-го травня може бути сильний вітер переважно північного напрямку.

У свою чергу синоптик Стас Щедрін попереджає про похолодання:

" У центральній частині України можливі дощі  дещо похолодає, та навіть о крім заходу та півдня, можливі нічні  заморозки"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW