На Сумщині в ДТП постраждав пасажир



Вчора в Роменському районі автомобіль “AUDI” з'їхав з дороги та в подальшому зіткнувся на узбіччі з деревом. Як наслідок, пасажир потрапив на лікарняне ліжко, а водій після надання йому медичної допомоги був відпущений додому.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора близько о 16:50 на автодорозі між селами Василівка та Андріяшівка Роменського району. Як попередньо встановили співробітники поліції, 26-річний водій автомобіля “AUDI” допустив виїзд на праве узбіччя, де в подальшому зіткнувся з деревом.

В результаті ДТП каретою швидкої медичної допомоги до лікарні були доставлені водій та 60-річний пасажир. Як наслідок, старшого за віком чоловіка було госпіталізовано до Роменської ЦРЛ, а молодшого після надання першої медичної допомоги відпущено додому.

За даним фактом у поліціївідкриликримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW