Зранку рашисти атакували "Смерчами" об'єкти критичної інфраструктури Миколаєва



Протягом ночі, 3 травня, підрозділи на Херсонщині та Миколаївщині продовжували боронити зайняті рубежі.

 А ворог продовжував спроби повітряної розвідки за допомогою безпілотних літальних апаратів. Над Миколаївщиною нашими підрозділами влучно знищено 2 таких лазутчики, рештки яких впали у воду.

І все ж таки ближче до світанку Миколаїв знов вкрило обстрілами з реактивної системи залпового вогню «Смерч». Вражено об’єкти критичної інфраструктури. На щастя, жертв та постраждалих нема.

 Ще один ударний БПЛА-розвідник, здатний не тільки викривати обстановку, а й наносити бомбові удари, «Форпост» знищено на Одещині, при спробі зайти з моря.

Завдяки оперативному і влучному реагуванню сил ППО - в морі і лишився.

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 40 вогневих завдань. Вздовж адмінкордону Миколаївської та Херсонської областей знищено пункт управління ворожим військом, 3 склади з боєприпасами, 1 - з пально-мастильними матеріалами та декілька пунктів зосередження живої сили та техніки.Загальні втрати уточнюються.

 Північно-західна частина Чорного моря, як і раніше заблокована для судноплавства, перебуває під контролем корабельного угруповання чорноморського флоту рашистів.

 Імовірність ракетних ударів по всій території України залишається високою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW