12 000 доларів США щоб покинути територію України – на Буковині викрито організатора



12 000  доларів США щоб покинути територію України – на Буковині викрито організатора незаконної схеми переправлення осіб через держкордон, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua

За процесуального керівництва  Чернівецької обласної прокуратури викрито буковинця, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, 29-річний  житель Чернівців налагодив злочинну схему незаконного переправлення чоловіків за кордон. Охочих покинути країну знаходили через месенджер «Telegram». Для цього була створена спеціальна група.

30 квітня, в адміністративних межах с. Тарашани Чернівецького району, його було затримано з двома особами призовного віку, яких мав доправити до Румунії поза пунктами пропуску. Свої послуги оцінив у 12 000  доларів США.

Особі повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу УСР в Чернівецькій області ДСР НП України та Управління СБУ в Чернівецькій області.

Читайте також:На Київщині вже знайшли понад 1200 тіл людей, вбитих росіянами

Країни ЄС будуватимуть нові газопроводи, щоб позбавитися залежності від росії



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW