рф готується до епідемії холери у прикордонних з Україною областях: подробиці



В рф готуються до епідемії холери в прикордонних з Україною областях. Це підтверджує постанова "Про додаткові заходи щодо профілактики холери", яку нещодавно підписала головний державний санітарний лікар росії Анна Попова.

Про це повідоло Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Керівникам територіальних управлінь федеральної служби з питань нагляду у сферах захисту прав споживачів і добробуту людини ("роспотребнадзор") доручено:

- до 15 травня підготувати лабораторії для проведення досліджень на холеру, посилити контроль за торговельними об’єктами, місцями масового скупчення людей, а також поінформувати населення про заходи з профілактики хвороби;

- до 1 червня забезпечити готовність медичних установ до проведення протиепідемічних заходів та підготувати розрахунок необхідних для цього препаратів.

Особливу увагу приділять додатковим заходам з профілактики у прикордонних з Україною регіонах: брянська, курська, бєлгородська, воронезька, Краснодарський край та окупований Крим. У росії зазначають, що загроза холери може бути пов'язана з можливістю поширення цієї хвороби через ситуацію в Україні.

Також ГУР попередило про те, що наприкінці травня – початку червня керівництво рф може вдатись до провокацій у прикордонних з Україною районах. Відповідальність за це традиційно спробують перекласти на Україну, звинувативши у "застосуванні біологічної зброї".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW