Собака-сапер Патрон - талісман ДСНСників та улюбленець українців



Пухнастий рятувальник допомогає команді ДСНС розміновувати деокуповані території Патрон (ім'я песика) породи джек - рассел - тер'єр став частиною родини рятувальника ДСНС Чернігівської області.

Два роки назад керівник піротехнічної групи Чернігівщини подарував цуценя своєму синові. Господарі хотіли іншої долі для свого улюбленця. Сім'я мріяла, що Патрон буде виставковою собакою, оскільки має родовід. Однак, війна змінила життя не тільки людей, а й іхніх домашніх улюбленців. Від початку повномасштабного вторгнення працівник ДСНС брав Патрона з собою на службу. Так пес перейняв саперські навички. Тепер цей красень допомагає робити вулиці Чернігівщині безпечнішими.

Патрон працює за твердий сир, бо дуже його полюбляє. Пес сумлінно виконує свою роботу та старанно шукає ворожі снаряди. Чимало українців хвилюються за пухнастого сапера, так як пес пересувається по замінованих ділянках. Вага Патрона замала для активації вибухонебезпечних предметів, а ось на розтяжки у ліс Патрона поки що не пускають, бо для нього це ще небезпечно.

Анастасія Гришкова.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW