В метро Дніпра підіймали дух до перемоги, - ФОТО, ВІДЕО



29 квітня у метро Дніпра провели мистецьку акцію "Життя переможе". Її зірковими гостями стали Олег Скрипка, Pianoбой та Валерій Жидков з Юрієм Великим із "95 кварталу". Всі вони піднімали українцям дух до перемоги - патріотичними піснями, добрими словами та глузуванням з окупантів.

Про це повідомляє сайт 056 з місця подій.

"У мирні часи я Pianoбой, а зараз просто рядовий Дімон піаніно-волонтерського батальйону. Ми зараз з іншими артистами, зокрема, з Олегом Скрипкою, авторами "95 кварталу" в турі по військовим частинам, по госпіталях спілкуємось з людьми, даємо по декілька концертів в день. І виникла ідея зробити нарешті і концерт для цивільних людей, які теж знаходяться в тяжкому психічному стані. Неважливо, де проходить концерт, важливо відчуття єднання і те, що ми всі є частинкою перемоги", - сказав Дмитро Шуров (Pianoбой).

Також співати для дніпрян та гостей міста приїхав Соліст гурту "ВВ" Олег Скрипка. Він розповів, чому так різко та неочікувано організували концерт у метро Дніпра.

"Сьогодні ми мали їхати до Харкова, але не склалося, тому що це пов'язано з безпекою і Міністерством оборони все організовується. Воєнний час. По-перше, портібно дуже швидко все організувати, мобілізуватися, і хто з музикантів може, той приїжджає. І у нас вже склався такий "артистичний батальйон". Ми уже багато виступали в Києві, Житомирі, Одесі і зараз приїхали до вас", - пояснив співак.

Та не дивлячись, що афіша концерту вийшла безпосередньо в день його проведення, зібралося сотні людей. Перед виступом артистів, вони за особистою ініціативою заспівали марш Українських січових стрільців "Ой у лузі червона калина".

Відкирив акцію Зеленський, а точніше, його пародист з "95 кварталу" Юрій Великий. Він побажав всім захисникам і захисницям мужності, витримки і влучності, а всім окупантам традиційно "36 і 6 бутилок в ср*аку". Також він голосом президента звернувся до народу.

"Українці, ви всі просто афігєні. Перемога буде за нами! Слава Україні!

Але вибачте, я піду приляжу, бо складно довго стояти на ногах, коли в тебе сталеві яйця", - сказав він.

Після нього, на сцену вийшов Валерій Жидков, який також підняв настрій. Він розповів, що після деокупації Київщини повернувся на свою дачу і побачив, що там натворили буряти. Вони на підлогу в рядок виклали весь мотлох, забрали з собою деталі з 15-річного комп'ютера та поцупили "утюг".

А після актуального гумору присутні слухали співаків, які щиро виконали патріотичні пісні, і кілька відомих улюблених всіма хітів, які так нагадують мирний час.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW