«Ножом "нарисую" свастику на лбу»: РФ набирає в армію прихильників нацизму, які вбивають дітей та жінок в Україні, - ВІДЕО



Росія набирає в свою армію прихильників нацизму, які вбивають дітей та жінок в Україні.

Поки російська пропаганда розповідає, що РФ «асвабаждает» Україну від нацистів, самі ж окупанти набирають їх до своїх лав. Про це повідомили у прес-службі Служби безпеки України.

Про набір прихильників нацизму свідчить чергове перехоплення СБУ, на якому контрактник із російської глибинки Іван Клименко розмовляє зі своєю матір’ю.

«Нам нужно всех убивать: и детей, и женщин. Всех подряд. Всю Украину нужно вытравить просто, до самого Львова. Чтобы этой страны не было на карте. Нужно их с земли стереть», - говорить російська істота, яка збирається ножем вирізати свастику на тілах загиблих українців.

Він має декілька акаунтів у соціальних мережах, частина з яких підписана фейковими іменами. Це загальна практика для російських військових, яким рекомендують «не світитися» у соцмережах.

Серед опублікованих там світлин - його зображення у військовій формі та фото з нацистською символікою.

Він служить у Другій гвардійській Таманській мотострілковій дивізії, яка вважається елітою збройних сил РФ. За «бойові успіхи» у гарячих точках цей підрозділ завжди брав участь у військових парадах у Москві. Ось така в РФ військова «еліта».

Нагадаємо, що російські військові хочуть підірвати наповнений вибухівкою танк посеред села в Україні. Детальніше про це читайте тут.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW