Ми евакуювали всіх людей з інвалідністю, які погодилися на евакуацію - заступник мера Покровська Олег Фролов



Вчора відбулась вже третя хвиля виїзду з Донецької області маломобільних груп населення, що була організована Покровською міською радою.

8 квітня перша група з 42 осіб – 25 людей з інвалідністю та 17 провожатих – організовано покинула громаду. Для вивезення наших мешканців був залучений спеціальний вагон, облаштований для людей з вадами опорно-рухового апарату. Всі пасажири були розміщені у геріатричному пансіонаті у м. Чернівці.

Наступна група з 4-х осіб з інвалідністю та 3-х супроводжуючих виїхала вже 22 квітня. Ці люди були розміщені у геріатричних пансіонатах м. Ужгород та м. Виноградів.

Вчора до геріатричного пансіонату м. Чернівці виїхали ще 3 людини з інвалідністю та 5 осіб, що їх супроводжували.

Ми евакуювали всіх людей з інвалідністю, які погодилися на евакуацію - заступник мера Покровська Олег Фролов, фото-1

Як зазначає заступник міського голови Олег Фролов, ситуація в нашій країні склалася така, що дуже складно знайти навіть одне місце для людей з інвалідністю. Це пов’язано з тим, що в Україні не так багато закладів для цієї групи населення, крім того, ще менше тих, що знаходяться у відносно безпечних місцях.

Олег Фролов проводив перемовини з представниками Львівської, Закарпатської та Чернівецької обласних військово цивільних адміністрацій. І навіть у такий, здавалося б, безвихідній ситуації, вдалося знайти прихисток для наших мешканців.

“Я дуже вдячний співпраці з представниками обласного керівництва Закарпатської та Чернівецької областей. Я прекрасно знаю, як це було непросто – іноді для того, щоб отримати одне місце у спеціалізованому закладі потрібно чекати понад тиждень. Разом ми зробили майже неможливе. Виконано велику роботу багатьма людьми, перш ніж покровчани з інвалідністю змогли з комфортом розміститися, – зазначив Олег Фролов. – Можу сказати, що на сьогодні Покровська міська рада евакуювала всіх людей з інвалідністю нашої громади, які хотіли виїхати. Але ми продовжуємо закликати та майже вмовляти наших мешканців покинути небезпечну зону, а ми зробимо все можливе для їхнього комфортного розташування”.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW