"Якої чудової людини більше немає...": внаслідок ракетного удару загинула українська журналістка Віра Гирич



Вчора (28 квітня) внаслідок ракетного обстрілу Києва, здійсненого російськими окупантами, загинула відома журналістка і продюсерка Радіо Свобода Віра Гирич.

"Це маленька машинка Віри Гирич - моєї колеги з Радіо Свобода. На ній пару років тому вона возила нас у Немішаєво, розповідали як шукати інформацію на окупованих територіях.

Тепер Віри більше немає. Точна російська ракета потрапила у її будинок, Віра пролежала там всю ніч, а знайшли її лише зранку. Я особисто не злий і не хочу плакати, бо це мало б повтюрюватись щодня.

Я просто не знаю як розповісти, якої чудової людини більше немає",- повідомив на свой сторінці в мережі Фейсбук Олександр Демченко.



"Внаслідок вчорашнього обстрілу Києва російськими ракетами сталося часткове руйнування 1-о та 2-о поверхів 25-поверхового житлового будинку, там виникла пожежа. За даними міської влади, ще четверо шпиталізовані.

Обстріли в Києві 28 квітня сталися на тлі візиту генерального секретаря ООН Антоніу Ґутерріша.

Віра Гирич почала працювати в київському бюро Радіо Свобода з 1 лютого 2018 року. До того вона працювала на провідних українських телеканалах",- ідеться у повідомленні "Радіосвобода".

"Протягом 11-ти років Віра Гирич працювала продюсеркою у ТСН. Наші щирі співчуття близьким та рідним загиблої",- ідеться у повідомленні "ТСН".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW