За допомогою дронів у Києві обстежують розбомблені російськими окупантами будинки, - ФОТО



У Києві триває обстеження будівель, які найбільше постраждали від російських обстрілів. Для виявлення пошкоджень застосовують дрони. Так, деякі будинки мають настільки великі пошкодження, що їх будуть зносити. Якщо руйнування незначні, то будівлі будуть ремонтувати.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв на своїй сторінці у Facebook.

За допомогою дронів у Києві обстежують розбомблені російськими окупантами будинки, - ФОТО, фото-1, Петро Пантелеєв/Facebook

Петро Пантелеєв/Facebook

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх важливих та актуальних подій Києва, регіону та України.

Тривають обстеження будинків з найкритичнішими руйнуваннями. Працює державне підприємство "Науково-дослідний інститут будівельного виробництва“. На основі звітів фахівців здійснюватиметься проєктування майбутніх робіт для відновлення осель людей, - повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За допомогою дронів у Києві обстежують розбомблені російськими окупантами будинки, - ФОТО, фото-2, Петро Пантелеєв/Facebook

Петро Пантелеєв/Facebook

Крім цього, Петро Пантелеєв додав, що деякі з цих будинків будуть відновлювати, а не зносити.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Київщині через обстріли рашистів зазнали руйнувань понад 4000 будівель. Також в Офісі Президента нагадали громадян, що їм потрібно робити у випадку пошкодження або знищення їхнього житла внаслідок обстрілів.

Також ми повідомляли, що Київ та Гамбург стали стратегічними партнерами та домовилися про підтримку в кризові часи. Так, очільник Києва Віталій Кличко та перший мер Вільного та Ганзейського міста Гамбург Петер Ченчер підписали "Угоду заради солідарності та майбутнього". Ідеться про ефективну співпрацю між містам і, насамперед, надання Гамбургом допомоги для відбудови Києва. Для цього будуть визначені конкретні проекти.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW