"Хочуть загнати нас у ведмежий куток!": Путін пригрозив "блискавичними ударами" Заходу



Президент РФ Володимир Путін зробив чергову заяву, що у відповідь на "загрози" від країн Заходу його армія готова нанести так звані "блискавичні удари".

Як інформує "УП", з такою заявою виступив Путін перед російськими парламентарями в Санкт-Петербурзі

"Якщо хтось наважиться втрутитися в поточні події з боку й будуть створювати для Росії неприйнятні загрози стратегічного характеру, то мусять знати, що наша відповідь, удари у відповідь будуть блискавичними, швидкими.

У нас є для цього всі засоби – такі, якими ніхто не може зараз похизуватися. А ми хизуватися не будемо – ми будемо їх використовувати, якщо треба буде!

І всі мають про це знати! Усі рішення в цьому стосунку вже ухвалено".

Російські законодавці почали аплодувати йому на ці тези.

Російський президент пригрозив, що всі цілі й завдання у війні будуть "досягнуті". Він не прояснив, що саме має на увазі.

Путін також переконаний, що Росія витримає економічний тиск від санкцій, запроваджених проти неї, та військових витрат на ведення бойових дій проти української армії.

Він додав, що Захід "помиляється" в думці, що Росія як країна "непотрібна" і становить загрозу всьому світу. Путін додав, що це якраз "Захід становить загрозу всьому світові" й озвучив безпідставні тези, що в 1990-х і 2000-х західні уряди хотіли розвалити Росію, заохочуючи та сприяючи руху за незалежність Чечні від Росії.

"Вони (країни Заходу) робили це не задля того, аби зробити нас кращими – аж ніяк! Вони це робили для того, аби перенести проблеми з минулого в наше сьогоднішнє життя, щоби стимулювати сепаратистські настрої в нашій країні. Вони робили це, зрештою, щоб розчленувати Росію і зруйнувати її – ось для чого вони це робили!

Насамкінець, загнати нас у ведмежий куток! Але вони так і не досягли своєї мети, але й не змирился з тим, що не зуміли це зробити. Тому пізніше за підготовку економічної війни проти Росії. Крок за кроком, використовуючи різні приводи. Та що там – інколи геть без жодних приводів!",- заявив Путін.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW