У Київській області затримали чоловіка, який перевозив вибухівку та набої, - ФОТО



В Бородянці Київської області правоохоронці затримала чоловіка, який перевозив тротил та боєприпаси. Тепер за незаконне зберігання зброї та вибухівки йому загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомили у прессужбі ГУ Нацполіції у Київській області.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу: там ви знайдете ще більше актуальних та важливих новин Києва, регіону та України.

Днями правоохоронці зупинили в Бородянці легковик під керуванням 37-річного жителя Ірпеня,- йдеться у повідомленні пресслужби.

У Київській області затримали чоловіка, який перевозив вибухівку та набої, - ФОТО , фото-1, Поліція Київської області

Поліція Київської області

Повідомляється, що правоохоронці під час перевірки виявили в автівці тротилові шашки, загальною вагою близько 10 кг та набої калібру 5.45 мм.

У Київській області затримали чоловіка, який перевозив вибухівку та набої, - ФОТО , фото-2, Поліція Київської області

Поліція Київської області

Водія затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом незаконного зберігання зброї та вибухових речовин проводиться досудове розслідування. Зловмиснику загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі

Також ми писали про те, що група швидкого реагування Добровольчого Формування Бучанського міського територіального товариства №1 затримала мародера. У зловмисника вилучили боєприпаси, алкоголь, побутову техніку, автозапчастини - все те, що чоловік встиг пограбувати у крамницях та домах місцевих.

Крім цього, ми повідомляли, що в Ірпені затримали двох мародерів, які кинули в жінок гранату. Про це повідомив мер міста Олександр Маркушин на своїй сторінці в Telegram. За словами очільника Ірпеня, двоє чоловіків займалися в місті мародерством, а коли місцеві жительки на них поскаржилися, кинули в них гранату. Зловмисників затримали представники тероборони. На місце події прибули правоохоронці. Тривають слідчі дії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW