«Организация нетрадиционных ориентаций». Окупанти відшукали в Маріуполі «ТЮ» і здивувались рівнем свободи, - ВІДЕО



На вулиці Митрополитській у Маріуполі російськи окупанти відшукали «гнездо разврата и порока», а насправді – центр сучасного мистецтва «Арт-платформу ТЮ».

На базі ТЮ зберігалась чимала кількість дизайнерських витворів, плакатів, картин, які присвячені свободі слова, свободі зібрань та іншим видам свобод.

Проте росіяни звернули увагу і «офігєлі» від проявів на полотнах саме сексуальної свободи.

І за традицією, у всьому звинуватили «Держдеп США».

«Мені дуже боляче було побачити, що ці люди лапали своїми руками роботи митців. Але я була далека від думки, що краще б все згоріло, ніж потрапило до лап окупантів, - каже засновниця арт-платформи Діана Берг. – Бо коли ми залишали місто, ми віддали ключи від будинку сусідам. В ТЮ є гарний підвал, а в інших домах такого не було. Тож люди приходили і переховувались там від російських обстрілів. Я сподіваюсь, що орки не просто побачили  витвори сучасного мистецтва, але, можливо,  і задумались про рівень свободи, який має бути у нормальному суспільстві. Взагалі про щось задумались».

Діана Берг була дуже вражена здивуванням журналіста окупаційних ЗМІ, мовляв, навіть міліція нічого не могла зробити з цими «гомосексуалистами».

«Які зашорені люди! В Маріуполі поліція стояла на захисті свободи. На нашому захисті», - наголосила Діана Берг і висловила впевненість у тому, що ТЮ обов’язково повернеться.

І ми усі повернемось у вільний український Маріуполь.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW