"Придивіться. Ось ті вогникі в темряві - то долі українців, яких руzкіє "визволили" в Херсоні", - журналіст - про масовий виїзд жителів Херсонщини, - ВІДЕО



Жителі Херсону масово виїжджають. На власний страх і ризик перетинають лінію фронту, де ведуться активні бойові дії. Їдуть без жодного погодженого "зеленого коридору".

Про те, як жителям тимчасово окупованої Херсонщини доводиться тікати від "руського міру" пише журналіст Олексій Братущак, для якого Херсон є рідним містом.

"Придивіться. Ось ті вогникі в темряві - то долі українців, яких руzкіє "визволили" в Херсоні. 

Жителі мого рідного міста масово виїжджають. На власний страх і ризик перетинають лінію фронту, де ведуться активні бойові дії. Їдуть без жодного погодженого "зеленого коридору". Далеко не всі з них мають визначеність щодо найближчих днів. Не кажучи вже про далеке майбутнє. Але вони точно знають, що залишатися під окупацією - це ще гірше. Це коли ти не маєш ані прав, ані свобод, ані можливостей. Нічого. Лише страх, що завтра до тебе додому прийде окупант. Не постукає, не погукає, не подзвонить у двері, а тупо її винесе. І візьме усе, що захоче. Від блендера чи телефона до тіла і душі.

Ми залишаємо Херсон, але найбільше хочемо туди повернутися. Бо кожен має там якусь свою частинку життя. І обов'язково повернемось. І кожна зустріч з рідними та знайомими у Херсоні буде за щастя", - зазначив Олексій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW