Окупанти планують зрівняти із землею "Азовсталь", де тримають оборону захисники Маріуполя і ховаються мешканці, - ВІДЕО



Навіть зі значною перевагою у кількості військ, окупанти рф не можуть взяти український Маріуполь. Тому хочуть зрівняти з землею завод "Азовсталь", де тримають оборону наші бійці, і знайшли прихисток мирні мешканці міста.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на СБУ

За даними відомства рашисти готують тритонні "сюрпризи" з неба. Про що свідчить перехопленна розмова командира взводу окупантів із ростова-на-дону, який перебуває за чотири кілометри від легендарної будівлі:

"Чекаємо тут на "сюрпризи" від росії... Тритонні з неба... Сказали, зрівняти все із землею... Приїжджав підполковник, казав: ви відчуєте на собі це, і почуєте, і відчуєте. Прикинь, хвиля вибухова буде", – розповів окупант своїй дружині.

На її запитання про долю сотень мирних громадян, які ховаються у бомбосховищах "Азовсталі", він заявив: "Усі поїхали. Усі, хто захотів, усі поїхали. Залишилися одні патріоти та дуже розумні...".

Тим часом бійці полку "Азов" здаватись не планують. Вони продовжують тримати оборону в Маріуполі. Захисники міста показали нове відео вуличних боїв. На ньому "азовець" влучним пострілом з гранатомету знищив російську бронетехніку.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW