Заморозки відступають і Україну накриє дощ: прогноз погоди на 21 квітня



Четвер в Україні буде зі справжніми весняними дощами, коли після нього легше дихати.

Про це повідомляє редакція 056.

Синоптокиня Наталка Діденко повідомила, що 21-го квітня в Україні пройдуть дощі.

Вдень від істотних опадів утримається навколокарпатський район - Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська області - тобто в цих областях переважатиме суха погода, максимум - місцями невеликі локальні. 

Вранці та вдень також буде сухо на Луганщині, проте ввечері у четвер і там з'являться дощі.

Температура повітря найближчої ночі коливатиметься в межах від +2 до +7 градусів, заморозки потроху відступають, лише місцями залишаться в західній частині України.

Вдень в Україні у четвер ще буде свіжувато, від +6 до +13 градусів, у східних областях тепліше, від +12 до +16 градусів.

В Києві температура повітря вночі від +3 до +6 градусів, завтра вдень від +8 до +10 градусів.

У Дніпрі ясна погода не порадує - хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ.

Заморозки відступають і Україну накриє дощ: прогноз погоди на 21 квітня, фото-1

За останні 130 років 21 квітня максимальна температура була  у 1899 році і складала + 30.2°, а мінімальна -1.7° у 1893 та 1895. 

Народний прогноз погоди: 21 квітня вшановується пам'ять святих апостолів Іродиона, Агава, Руфа, Асигкрита, Флегонта, Єрма. У народі цей день називали Родион Виверни Голоблі, Родион Льодолом, Ревучі води. Наші пращури примітили: якщо схід на Руфу ясний, то літо буде хорошим, якщо похмуро, то літо буде поганим, а якщо туманно - бути влітку негоді, якщо буде теплий вечір і тиха ніч, літо буде спекотним і сухим.

Наталка Діденка додала, що ло кінця тижня, чим ближче до Великодня, атмосфера почне надсилати Україні благодатне тепле квітневе повітря - очікується підвищення температури повітря у більшості областей до +12+18 градусів, подекуди навіть і до +18+20 градусів. На наступному тижні і вище. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW