В Україні очікується температурний контраст: прогноз погоди на 26 квітня



26-го квітня в Україні буде значний температурний контраст - від мінімальних +3 градусів у Карпатах до максимальних +24 градусів на Луганщині.

Про це повідомляє редакція 056. 

Синоптикиня Наталка Діденко повідомляє, що загалом термічна картинка вівторка виглядатиме так: протягом дня у більшості областей України очікується від +16 до +22 градуси.

Похолодає завтра у західних областях - передбачається 10-15 градусів тепла, хіба у Чернівецькій області вище, до +18 градусів.

Найтеплішими очікуються східні та південно-східні області України, впродовж дня вівторка +18+24 градуси.

Дощі пройдуть завтра у північних областях та місцями у західних. Дощі можуть бути з грозами, прислухАйтесь, щоб зайве не лякатися.

На решті території України переважатиме суха погода.

Вітер очікується переважно західний та північно-західний, у східних областях - південно-західний, 3-8 метрів за секунду, на Заході та Півночі часом рвучкий.

У Києві 26-го квітня передбачається дощ, уважно - можлива гроза.

Вітер північно-західний, помірний, поривчастий. 

Температура повітря у Києві проти сьогоднішньої дещо знизиться, але в межах синоптичного комфорту, завтра до +15, +16 градусів.

Надалі, по тижню, дощі йтимуть переважно у західних та північних областях, температура повітря в Україні зазнаватиме невеликих коливань.

У Дніпрі ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.

В Україні очікується температурний контраст: прогноз погоди на 26 квітня, фото-1

За останні 130 років 26 квітня спостерігалась максимальна температура +28.9° у 1926 році, а мінімальна 0.3° у 1948. 

Народний прогноз погоди: 26 квітня відзначається день пам'яті святої мучениці Фомаїди Єгипетської. У народі Фомаїда вважається приборкувачкою пристрастей. Наші пращури спостерігали за виділенням березового соку: якщо у берези було багато соку, вважалось, що літо буде дощовим. У цей час з'являються перші весняні квіти (при теплій весні з'являються раніше), зеленіє малина.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW