"Біди не вдалося оминути, рятувальники старались щодуху": відразу двоє людей трагічно загинуло на Тернопільщині



Жахлива трагедія сталася на Тернопільщині: внаслідок страшної пожежі в одному будинку загинуло відразу двоє людей. Вогнеборці зробили все можливе, аби врятувати потерпілих.

Як інформує пресслужба ДСНС, 24 квітня о 13:52 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, що виникла в с. Старий Вишнівець Вишнівецької ТГ Кременецького району.

На виклик негайно вирушив черговий караул місцевої пожежної команди сел. Вишнівець, найближчого пожежного підрозділу, дислокованого на відстані 4 км від місця події.

Вогнеборці спрямували всі сили та засоби на ліквідацію загоряння. О 14:20 пожежу було локалізовано на площі 10 м.кв, а о 15:05 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано житлову будівлю.

На місці події без ознак життя виявлені тіла 2-х громадян 1931 та 1937 років народження, мешканців даного будинку. Причина виникнення пожежі та обставини загибелі людей встановлюються. Всього з початку року на Тернопільщині внаслідок пожеж загинули 13 та зазнали травмування 12 людей.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW