З початку проведення робіт з розмінування населених пунктів Житомирщини, піротехніки знищили 2 391 вибухонебезпечних предметів



З початку проведення робіт з розмінування населених пунктів Житомирщини, піротехніками Головного управління ДСНС в області вже здійснено 82 виїзди, обстежено 138 га території та знешкоджено 2 391 одиницю різноманітних вибухонебезпечних предметів!

Так, 22 квітня двома розрахунками групи піротехнічних робіт проводилися роботи з розмінування населених пунктів Коростенського району. Зокрема, при обстеженні території площею близько 13,5 га у с. Веселівка Ушомирської територіальної громади було виявлено та знешкоджено 47 одиниць артилерійських снарядів калібрами 30 мм та 23 мм. У той же час в с. Христинівка Народицької територіальної громади піротехніки виявили та знешкодили 33 одиниці 30 мм артснарядів, касетний елемент НКРС С-8 з залишками вибухової речовини та елемент РСЗВ «УРАГАН» з залишками твердого ракетного палива.

Шановні громадяни! У випадку виявлення підозрілих предметів одразу повідомляйте про це за номерами телефонів «101» або «102»!

Головне управління ДСНС України у Житомирській області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW