росія розгорнула установки "Іскандер-М" за 60 кілометрів від кордону з Україною, - Генштаб ЗСУ



росія збільшує угруповання військ за рахунок перекидання та зосередження додаткових підрозділів у Бєлгородській області

Станом 24 квітня на триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України. На фейсбук-сторінці Генштабу ЗСУ зазначили, що ворог продовжує проводити наступальні дії на сході України для встановлення повного контролю над Донецькою і Луганською областей та забезпеченні сухопутного шляху між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

Зокрема, на Слобожанському напрямку ворог збільшує угруповання військ за рахунок перекидання та зосередження додаткових підрозділів у Бєлгородській області. За наявними даними, за 60 км від державного кордону України розгорнуто пускові установки ОТРК "Іскандер-М".

Ворог продовжує часткове блокування Харкова, здійснює вогневе ураження підрозділів наших військ та об'єктів критичної інфраструктури. З метою ускладнення переміщення підрозділів Сил оборони в районі населеного пункту Коротичі противник провів дистанційне мінування місцевості. 

Окупанти обстрілюють позиції наших військ в районах населених пунктів Курулька та Нова Дмитрівка, проводять повітряну розвідку позицій підрозділів Збройних Сил України за допомогою БПЛА "Орлан-10" в районах населених пунктів Барвінкове, Курулька та Гусарівка.

Читайте також: Шістдесята доба війни: ситуація щодо російського вторгнення станом на 24 квітня

Фото на головній умовне: zaxid.net



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW