Сапери у Києві виявили більше тонни боєприпасів, які не розірвалися, - ФОТО



У Києві піротехніки виявили понад тонну снарядів, які було вилучено та ліквідовано з 24 лютого 2022 року. Цілодобово співробітники вибухотехнічної служби знешкоджують десятки гранат, мін та ракет.

Про це повідомили у поліції Києва.

Сапери у Києві виявили більше тонни боєприпасів, які не розірвалися, - ФОТО, фото-1, Поліція Києва

Поліція Києва

Друзі, ми маємо Telegram-канал "Головні новини міста Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі новини.

На спецілінію 102 щодня надходять повідомлення про небезпечні знахідки у дворах, квартирах, на підприємствах та просто посеред вулиць. Співробітники вибухотехнічної служби ретельно опрацьовують кожне місце події, щоб безпечно вилучити боєприпаси.

Поліція КиєваПоліція Києва

Для того, щоб убезпечити цивільних громадян, ми ліквідуємо боєкомплекти у спеціально підготовлених місцях. Велике значення має глибина ділянки та ґрунт, який має бути сприятливим для знищення боєприпасів. Враховується фактор наявності рядом насаджень, житлових будинків, об'єктів інфраструктури та особливо ліній електропередач, щоб не викликати випадкових спалахів, - повідомив начальник управління вибухотехнічної служби столичного главку Олександр Денисюк.

Сапери у Києві виявили більше тонни боєприпасів, які не розірвалися, - ФОТО, фото-4, Поліція Києва

Поліція Києва

Поліцейські-вибухотехніки проводять кропітку роботу з пошуку та виявлення небезпечних предметів, які можуть бути спеціально залишені в будь-якому місці.

Чимало громадян повертаються до своїх осель. А відтак потрібно особливу увагу звертати на невідомі предмети, які можуть бути замасковані. У жодному разі не можна торкатись таких речей, а негайно викликати спецслужби, - наголосив Олександр Денисюк.

За словами Денисюка, окупанти часто спеціально спеціально залишають у помешканнях розтяжки, тому закликає громадян бути особливо обережними, якщо ви заходите до оселі після тривалої відсутності.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Ірпені, в районі військового шпиталю, виявили потужну авіабомбу. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин в своєму Telegram-каналі. Бомбу було безпечно знешкоджено і при цьому ніхто не постраждав.

Крім цього, ми повідомляли про те, як діяти при виявлені вибухонебезпечних предметів. Так, у Київській військовій адміністрації наголошують, що відвідувати місця відпочинку на природі, зокрема і на околицях Києва, небезпечно, адже ще триває розмінування території.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW